21.8 C
Благоевград
15.07.2024
ИзбориНовини от ЮгозападаОбществоПолитикаПоследни новини

Атанас Стоянов: Започва изграждането на пешеходна алея между „Манастирчето“, Зоокът – Сандански и парк хотел „Пирин“!

Едно от най – любимите места за разходка и отдих в Сандански ще придобие нов облик това съобщи кандидатът за кмет на Сандански Атанас Стоянов. 

Ще бъде изградена 1802 метра отсечка, свързваща „Манастирчето“, Зоокът – Сандански и парк хотел „Пирин“, а проектът включва: изграждане на нови пешеходни площи, подпорни стени, ново улично LED осветление, както и засаждане на 160 броя дръвчета, става ясно още от публикацията на Стоянов.

 Той даде и подробности за реализацията на проекта, който е спечелен и с одобрено финансиране чрез МИГ – Сандански и фонд „Земеделие“ към Министерство на земеделието и храните, а чрез неговата реализация ще се създаде още по-добра жизнена среда и благоустрояване, а същевременно по-голяма сигурност и безопасност на движението в района.

„Това е пътят, по който ще работим и занапред – с реални проекти за по-красив и привлекателен Сандански!“, категоричен е Атанас Стоянов. 

Related posts

Директори в Благоевград алармират: Огромниколичества тестове за Covid-19 с изтичащ срок нагодност залежават по училищата

Само един ученик е получил отлична оценка на поправителната матура по български език

ОДМВР Благоевград с официално становище по случая с полицейски служител пребил мъж в Петрич

Leave a Comment