21.8 C
Благоевград
15.07.2024
Новини от ЮгозападаПоследни новини

Броени часове до началото на големите концерти “Разлог е изживяване! Разлог е музика!”

OБРАТНОТО БРОЕНЕ ЗАПОЧНА!
Остават по-малко от 24 часа до началото на големите концерти “РАЗЛОГ Е ИЗЖИВЯВАНЕ! РАЗЛОГ Е МУЗИКА!”, с участието на любимците на балканите
13.10/петък:
Saša Matić Emina Tufo и изгряващата звезда – Алекс Бучкова
14.10/събота:
Keba , Marina Tosic и любимката на младото поколение в България – Dallia.
Вратите на стадиона отварят точно в 16:30 за всички меломани, а концертната програма ще бъде открита в 18:30 часа, със специален водещ на събитието – режисьор по образование, актьор-комик по професия и певец по душа – Георги Низамов.
ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВОДАЧИТЕ НА АВТОМОБИЛИ И ДОПУСКАНЕТО НА НЕПЪЛНОЛЕТНИТЕ ЛИЦА:
По време на събитието СЕ ОГРАНИЧАВА пропускателният режим до паркинга на стадиона. Водачите на превозни средства ще могат да използват обособения паркинг на ул. “Дълга махала” (1 мин. до концертите) и двора на ПГ по МСС (5 мин. до концертите) – вж. схемата.
Aко все още не сте си купили двудневен билет, на цена от 20 лева, за незабравимото музикално преживяване, може да го направите:
в деня на концертите на касата на стадион “Септември” (след 16:00 часа)
пред сградата на Община Разлог от 10:00 до 18:00 часа;
в офиса на Дестинация Разлог (ул. “Шейново” 13, 2760 Разлог, България; РАБОТНО ВРЕМЕ: понеделник – петък 09:00 – 18: 00 (обедна почивка 12:30 – 13:30);
касите на EasyPay в цялата страна;
онлайн на:
EpayGo (https://epaygo.bg/9914722393);
Bilet.bg (https://bilet.bg/…/razlog-e-izziviavane-razlog-e-muzika…);
Kupibileti.bg (https://www.kupibileti.bg/bg/event/147);

Не пропускайте и последната възможност да закупите билети за VIP- зона на цени от 100 лева (без включена консумация) в офиса на Дестинация Разлог.
– Билетът е валиден за едно лице за съответната дата/дати.
– Всяко лице, притежаващо билет за концертите е запознато, че БИЛЕТ за един от концертите/ двата концерта следва да бъде предоставен за проверка на входа, при което ще получи гривна за достъп. Гривните следва да бъдат носени до напускането на стадион „Септември“, след края на концертите. В зависимост от вида на всеки един билет, ще бъдат раздавани различни видове гривни
Непълнолетни до 18 г. трябва да закупят билет. Същите ще бъдат допуснати до концертите само с придружител и попълнена ДЕКЛАРАЦИЯ (свали от тук – www.razlog.bg или търси на място – входа на стадион “Септември”)
Притежателят на билета е запознат с условията за провеждане на масови мероприятия, по време на които не се допуска внасянето на остри предмети, чадъри, запалими вещества, бутилки с капачки и др.
Под мотото “Пази чисто и помагай!” Община Разлог се присъединява към инициативата на ФК “Пирин” Разлог за подпомагане кампанията “Капачки за бъдеще”. Молим, всички посетители на стадион “Септември”, да изхвърлят капачки, пластмасови бутилки и кенчета в обособените за това места, като търсят специално направени табели върху съоръжения за отпадъци!

Related posts

Сандански ще има нов кооперативен пазар

Решиха проблема с фермата в село Влахи

ОИК- Благоевград се увеличи с четирима заместник-председатели

Leave a Comment