9.9 C
Благоевград
22.04.2024
Новини от ЮгозападаПоследни новини

Дневен хороскоп за 19 октомври 2023

    Четвъртък носи успех на Телците, голям процент от Девите са подвластни на отлично настроение, материално успешен ден за Козирозите

    Овен

    Четвъртък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Практичната Ви душа не може да стои спокойна, като знае колко много работа има да се върши. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Днес всичко тръгва по вода.

    Телец

    Четвъртък носи успех на Телците. Посветете деня на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. В четвъртък може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Днешният ден ще е благоприятен за творците и писателите. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.

    Близнаци

    Четвъртък се оказва по-спокоен ден за представителите на Близнаци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. Част от работата ще Ви се получи по-бързо, отколкото очаквате, което ще Ви осигури малко повече свободно време. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

    Рак

    Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Днешният ден ще не е подходящ за професионални изяви и за бизнес. Ще Ви зарадват приходи. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Напрегнатата небесна конфигурация в четвъртък сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Бъдете борбени.

    Лъв

    Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Имате желание да пътувате, поради което на работното място сте отпуснати и без желание за работа. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

    Дева

    Голям процент от Девите са подвластни на отлично настроение в четвъртък, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. По отношение на деловата си работа за предпочитане е да провеждате важните срещи и начинания днес, а не да ги отлагате за друго време. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.

    Везни

    Четвъртък говори за много удобства, а преобладаващата част от Везните са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. В едни случаи деловите задачи никак не са малко, а времето за изпълнението им е ограничено, а в други става въпрос за приключване с делата в настоящата фирма и преминаване на нова работа. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Реализираните финансови сделки ще подобрят бита и психическото Ви състояние, което оказва се, е в пропорционална зависимост от парите. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Днес проведете консултации.

    Скорпион

    Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Четвъртък е доста амбициозен ден за Скорпионите. Би било най-добре да се заемате с дела и задачи, които са важни за Вас. Парите идват и си отиват. Обърнете внимание на здравето си. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

    Стрелец

    Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Днес е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. октомври сякаш изтече между пръстите Ви и сега е време за вътрешна работа и интроспекция. Харчите пари за лични неща. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

    Козирог

    Четвъртък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Козирозите. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Схемата на работа Ви е ясна и точно сега няма причини да се провалите, така че бъдете по-инициативни. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

    Водолей

    В четвъртък някои от Вас може да пътувате зад граница. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. За представителите на Водолей се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Мисълта Ви е ясна и бърза и ще впечатлите околните с нестандартните методи, които сте готови да приложите в работата си. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

    Риби

    Четвъртък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат на време, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Разработвайки нова идея, ще подобрите работата си, пътуванията Ви ще са по-чести и интересни, какъвто ще стане и животът ви. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.

    Related posts

    Гърция в пламъци: 26 души са загинали край Александруполис, 400 хил. декара са изгорели

    Отбелязваме деня на архитектите, строителите, зидарите и почитаме Свети Тома

    Горивата за автомобили стигат 3 лв. за литър

    Leave a Comment