21.8 C
Благоевград
18.06.2024
Новини от ЮгозападаПоследни новини

Дневен хороскоп за 28 август 2023

Началото на седмицата носи ограничения и трудности, които имат своя първоначален източник от предходните два дни

Може да ви се наложи да поведете истинска борба за преодоляване на тези ограничаващи условия. За някои от вас седмицата ще изиска преодоляване на различни настроения, на меланхолия, безпокойство, загуба, скръб или ниско самочувствие. Днес ще имате желание преди всичко да си починете и да отхвърлите всякакви ангажименти и отговорности. Тези от вас, които са във ваканция, няма да срещнат сериозни затруднения с това, но за тези от вас, за които понеделник е работен ден, определено ще бъде много трудно.

Днес са възможни сложни отношения с баща или с друг възрастен родственик от мъжки пол, а и въобще с възрастни хора

Овен

Доста практични идеи ще ви минат през ума и е добре да постъпите практично – намерете начин за тяхното приложение. Днес ще се чувствате в добра форма, но все пак с малко повече отговорности. Опитайте се просто да правите нещата както трябва, без да влагате излишни емоции.

Телец

Днес не забравяйте за себе си, не забравяйте кои сте и какво точно искате. Не рискувайте прекалено много пари, само защото усещате късмета на ваша страна.

Близнаци

Действията ви ще са насочени към това да създадете радост за семейството си, което е прекрасно. Бъдете по-изобретателни и не се притеснявайте да оставите главната роля за себе си.

Рак

Много е вероятно днес да се наложи да оправяте чужди грешки или да страдате заради нечие невнимание. Въоръжете се с търпение и не предъвквайте непрестанно чуждата вина, просто гледайте да оправите нещата.

Лъв

Не се опитвайте да налагате позицията си на всяка цена. Бъбривостта днес няма да ви помогне по никакъв начин, дори напротив. Бъдете по-сдържани.

Дева

Един чудесен ден, през който ще видите реализирани част от плановете си. Идеите ви наистина ще са нестандартни, но при добро желание могат да станат реалност. Трябват ви малко повече смелост и решителност и всичко ще потръгне.

Везни

От голямо значение днес е да сте дисциплинирани и отговорни. Правете нещата с мярка и навреме, за да сте доволни и вие, и околните. Единственото, за което трябва да внимавате е – да не издребнявате.

Скорпион

Ще успеете да осъществите отдавнашни планове и това ще ви донесе чувство за собствено удовлетворение, а какво по-хубаво от това да сте доволни от резултата. Само не позволявайте това да ви отпусне и да забравите някои от важните неща, които имате за вършене.

Стрелец

Желанието да избягате от своите вътрешни проблеми може да стане причина за появата на нови страхове. Защото не погледнете онова, което ви притеснява и просто не го видите по нов начин. Променете отношението си към проблемите, за да ги накарате да се трансформират в жизнен опит.

Козирог

В очакване на Новата Луна, в очакване на новия сезон, на трансформацията. Просто бъдете себе си, отпуснете се, забравете ограниченията и погледнете вътре в себе си – там където сте свободни – и … се поклонете на себе си.

Водолей

Днес всичко ще се развива по-бързо, отколкото очаквате. Трябва да действате и да мислите бързичко, и да внимавате да не пропуснете нещо важно. Не се задълбавайте твърде много в детайлите, задръжте общия план в съзнанието си.

Риби

Днес имате сериозни шансове да реализирате нещо полезно. Ще ви съпътства късметът на начинаещия и всичко ще става по-силно и бързо, отколкото си мислите. Само да не заподозрете заговор в това.

Related posts

Нова заповед на МОН за COVID-19

Задържаха мъж, пребил партньорката си с метална тръба

Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет назначи Даниела Талева за разследващ главния прокурор

Leave a Comment