26.3 C
Благоевград
15.07.2024
Хайлайф

Забъркаха Софка в страшна измама

Измамници искат пари от името на звезди, а един дори успял да вземе капаро 7500 лв., представяйки се за човек на Софи Маринова.

„Прави се на импресарио и е обещал участия за една година напред. Но нито Преслава, нито Софка, нито Галена, Тони Стораро и другите са запознати и изобщо не подозират, че от тяхно име са поемани такива участия“, разказа пред „Телеграф“ пиарът на Софи Маринова Тодореско Неделчев.

Всичко се разплело, след като потърпевш се обадил и искал да разбере кога ще пристигне Софи Маринова да му пее, защото платил капаро. Така станало ясно, че пари са превеждани на друго име, а не на сметката на самата певица.

Първоначално човекът казал, че ще съди звездата. После решили да предприемат мерки и звъннали на въпросния измамник. Тодореско също се обадил и пуснал пост в социалните мрежи. Оказало се, че има и други измамници. След разгласяването парите за Софи Маринова, Преслава и други били върнати.

Но Тодореско смята, че може да има още преметнати, които са изгорели с пари. А представящ се като Принц Принц бил заплашил Тодореско и Софи Маринова, че ще ги съди.

“Добре, нека го направи. Ние имаме черно на бяло, че е получил пари без знанието на изпълнителката“, отсича пиарът.

Related posts

Новият Ерген се оказа скръндза

admin

Сашка Васева: Отивам на „Пирин фолк“ с метална пластина в главата

admin

Leave a Comment