31.3 C
Благоевград
22.07.2024
Новини от ЮгозападаПоследни новини

Изборите в две благоевградски села приключиха преди да са започнали, кметовете са ясни

Две от благоевградските села – Покровник и Селище вече могат да се похвалят с избрани кметове, въпреки че изборите са след малко повече от месец, предаде „Фокус„.

От МК „ВМРО – БНД (БЪЛГАРСКИ ГЛАСЪ)“ се похвалиха, че Георги Анастасов, който е кандидатът на коалицията за кмет на Селище и Недко Ангелов, кандидат за кмет на село Покровник, са се оказали единствените кандидати за кметското място, регистрирани в ОИК – Благоевград. 

Това означава, че още преди местните избори, насрочени за 29-ти октомври, Покровник и Селище вече имат своите кметове, които в следващите 4 години поемат ангажимента да работят за възраждането на двете села и превръщането им в по-добро място за живеене. 

„Предсрочната победа е добър знак за МК „ВМРО – БНД (БЪЛГАРСКИ ГЛАСЪ)“, която по-рано днес регистрира листата си с кандидати за общински съветници. 

Водач на листата на коалицията е председателят на Общински съвет – Благоевград Радослав Тасков, който години наред е начело на групата „Заедно за Благоевград“ в местния парламент“, коментираха от коалицията.

Related posts

Радостина Александрова: Няма повод за „драма“ с новия подвариант на „Омикрон“

Задържаните за шпионаж във Великобритания българи остават в ареста

Отстранената от ОбС Благоевград за конфликт на интереси съветничка В. Шаркова съди ОИК, че й прекратила мандата

Leave a Comment