17.9 C
Благоевград
18.06.2024
БългарияПоследни новини

Край Царево – откриха два трупа на мъже, вълнението завлякло тяло на жена

Труп на мъж е открит след наводненията в Царево. Това съобщи на брифинг директорът на Областната дирекция на МВР – Бургас Емил Павлов.

Самоличността му е установена. Той е на 61 години и е от Смолян. Живеел е в Несебър и е извършвал строително-монтажни дейности на къщата на двете изчезнали жени – майка и дъщеря.

„При обхождането колегите установиха труп на жена, който беше въвлечен обратно в морето поради силното вълнение. Сигналът за издирвани лица е един – за две жени. Все още издирваме двете жени“, поясни Павлов.По-късно комисар Павлов съобщи и за втори труп на мъж. Намерен е от служители на Гранична полиция.

Продължават да се издирват двете жени – майка и дъщеря.
„Има включена както жива сила, така и техника – граничен катер и дрон, които облитат и обхождат района с оглед установяване на автомобила и на двете жени“, добави Павлов.
Към момента на Южното Черноморие няма бедстващи хора и лица, които се нуждаят от евакуация, но все още няма достъп до Синеморец заради придошлите води на река Велека.
„Пътят, който остава затворен, това е пътя за Синеморец, където моста е залят. Благодарение на денонощната работа, пътят за Варвара и Ахтопол е отворен и мостът е проходим. Имаме необходимата организация, която е направена, за доставяне на храни, напитки и всеки от каквото друго се нуждае“ – посочи още директорът на Областната дирекция на МВР в Бургас.Затруднен остава и достъпът до странджанското село Кости.

Related posts

16-годишен моторист без книжка се заби в кола и се озова в болница

Шест години затвор за младеж, блъснал смъртоносно 3-годишно момиче и избягал

Лек автомобил се обърна по таван на автомагистрала „Струма“ край Кочериново

Leave a Comment