19.6 C
Благоевград
20.07.2024
КриминалноНовини от ЮгозападаПоследни новини

Мъже се биха с бухалкизаради момиче

Снощи, малко преди 20.30 ч, е постъпил сигнал в ОДМВР за саморазправа на ул. „Шейново“ в Кюстендил между група мъже с бухалки, възпроизведени са изстрели, съобщават от полицията. Пристигналите на място полицейски екипи са установили, че 28-годишен мъж е организирал среща с непълнолетно момиче, с което да изясни отношенията си, присъствали баща му и техен приятел.

Приятелят опира пистолет в главата на непълнолетното момиче, принуждават я да извика приятелите си, заради които според тримата мъже е прекратила връзката си с 28-годишния.
Пристигнали 3 момчета/на 19 и 20 г./ с лек автомобил БМВ. При пристигането им са нападнати от тримата мъже с бухалки и газов пистолет, възпроизведени са изстрели. Няма пострадали, нанесени са щети по автомобила. Тримата мъже са задържани с полицейска заповед. Открит и иззет е укритият газов пистолет, с който са възпроизведени изстрелите. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Related posts

Председателят на Общински съвет Благоевград, Радослав Тасков, свиква редовно заседание на местния парламент в понеделник

САНДАНСКИ ЧЕСТВА 111 ГОДИНИ ОТ СВОЕТО ОСВОБОЖДЕНИЕ!

Габриел: България е изпълнила всички технически критерии за Шенген

Leave a Comment