14.6 C
Благоевград
16.04.2024
Хайлайф

Новият Ерген се оказа скръндза

Александър Младенов още не е стъпил в „Ергенът 3” и вече разочарова повечето дами, които не са очаквали да се окаже такъв. Макар да е милионер, бизнесменът не се държи като такъв, но не в добрия смисъл.

Всички обичат богаташи, които не парадират с парите си. В случая обаче той не просто не парадира, а се стиска, все едно едва оцелява.

Младенов бил един от най-стиснатите мъже, които могат да съществуват и това е причината все още да е сам и никога да не е имал много сериозна връзка. Никоя не можела да го изтрае, твърдят познатите му, пише „Уикенд“. 

Около него се навъртали жени само докато разберат що за стока е.

Никоя жена не обича да си плаща сама сметката в заведение, но Алекс не плащал нищо на гаджетата си, поемал само своята сметка, и то невинаги с бакшиш.

Да се чуди човек как мъж с толкова пари и възможности живее по този начин. За да спестява пари, Ергенът 3 си пазарувал от най-обикновени магазини дрехите, а не от дизайнерски. Не обичал и да излиза много нощем, защото не му се давали излишни пари, когато може да гледа филм у дома на дивана.

Някои от жените, записали се за третия сезон на шоуто, научили какъв всъщност е Александър Младенов и как те няма да спечелят нищо, ако го омаят. Затова доста дами се отписали от предаването, макар да били одобрени.

Снимките на „Ергенът 3” трябва да започнат през септември. След два сезона в Турция този път шоуто ще бъде заснето в Гърция.

Related posts

Сашка Васева: Отивам на „Пирин фолк“ с метална пластина в главата

admin

Забъркаха Софка в страшна измама

admin

Leave a Comment