21.8 C
Благоевград
18.06.2024
Любопитно от света около нас

Няколко очевидни знака, че партньорът ви вече не е щастлив в тази връзка

И като казваме „очевидни“, имаме предвид отстрани. Когато двама души са в една връзка, те често не могат да разсъждават обективно и да погледнат взаимоотношенията си без емоция. Понякога ни се иска да си затворим очите за някои неща и намираме оправдание на всичко, друг път сме просто заслепени.

Следните признаци са сигурен знак, че партньорът ви не е щастлив в тази връзка.

1. Постоянно спорите.

В спора се ражда истината. Когато има проблем, е важно да се говори. Когато една двойка се кара, това не значи, че е обречена. Но в определени граници. Ако ви прави впечатление обаче, че от известно време партньорът ви се е променил и двамата сте започнали да се карате без основна причина; когато споровете се превърнат във всекидневие, трябва да се замислите.

2. Не ви обръща внимание като преди.

Ако партньорът ви по принцип е по-затворен човек, който не е много по думите, едва ли бихте забелязали разлика. Но ако сте свикнали на топли думи и комплименти, а това изведнъж спре, определено има повод за размисъл и разговор.

3. Не търси физическа близост с вас.

Ако партньорът ви се въздържа да ви докосне, да ви прегърне, да ви целуне – а това са жестове, които по принцип са присъщи за него, значи има нещо, което го смущава и го дистанцира от вас.

4. Съгласява се с всичко.

Това е другата крайност. Както е лош знак партньорът ви постоянно да спори и да се заяжда за най-дребни неща, така не е никак добре и постоянно да е съгласен. Това по-скоро означава, че „се е пуснал по течението“ и не проявява особен интерес към развоя на вашите отношения.

5. Търси компанията на други хора.

Партньорът ви избягва да остава с вас насаме. Постоянно кани гости у дома. Уговаряте се да излезете, а се оказва, че е поканил и приятели. Всичко това означава, че няма желание да прекарва време с вас, а търси по-скоро начин да си почине от отношенията ви.

Related posts

5 любопитни факта от света

8 причини да не изхвърляте утайката от кафе

Ефективни мерки за предпазване от вирусите през есента

Leave a Comment