14.6 C
Благоевград
16.04.2024
Новини от ЮгозападаПоследни новини

ОБЩИНА САНДАНСКИ ЗАПОЧНА ПРИЕМ НА ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА КУЛТУРЕН КАЛЕНДАР 2024!

Община Сандански информира културните и просветни институции и организации, както и дейци в областта на културата, че от11 октомври започва приемът на заявления за планирането на културната програма на общината за календарната 2024 г.

Писмени предложения за събития, празници, юбилейни дати и годишнини се подават в деловодството на община Сандански, в срок до 6 ноември 2023 г.

За финансиране на културни събития и инициативи следва да бъде внесено мотивирано искане /концепция и подробен проекто-бюджет/. Заявления, получени след 6 ноември 2023 г., няма да бъдат разглеждани.

Културният календар на община Сандански се внася за разглеждане в Общински съвет – Сандански, а финансовите средства се разпределят съобразно средствата, гласувани за култура в Бюджет  2024.

Общинска администрация – Сандански благодари на всички за усилията, които полагат за развитието на културата в нашата община!

Убедени сме, че 2024 година ще бъде по-цветна и празнична, и заедно с общи усилия ще продължим да съхраняваме наследството и традициите и да развиваме у децата потребност от изкуство и усет за култура. Така ще гарантираме тяхното бъдеще и успехи.

Related posts

Експерти от ЮЗДП проведоха международна работна среща

МОН ще сезира прокуратурата за сериозни нарушения в училището, в което учители пишели оценки на починало момиче

От МОН обявиха кога учебниците от 8 до 12 клас ще бъдат достъпни безплатно онлайн

Leave a Comment