9.9 C
Благоевград
22.04.2024
Новини от ЮгозападаПоследни новини

Откриват национална телефонна линия и имейл за сигнали за изборни нарушения

Вчера всички партии и коалиции регистрираха своите листи за местните избори в края на октомври. С това на практика цялата държава е в активна предизборна кампания. Задача на всички институции, включително и на Министерския съвет, е да осигурим честни и прозрачни избори. Това каза в началото на днешното заседание на правителството премиерът Николай Денков, предаде репортер на Novini.bg.

Затова и беше създадено звено, което обединява усилията на Главна прокуратура, МВР и ДАНС. Но, за да успеем в тази задача, имаме нужда и от съдействие на българските граждани. Затова от петък, 29 септември, в МВР започват да работят открита национална линия, на която могат да се подават сигнали от всеки еди, и национален имейл адрес, на който също писмено могат да се подават сигнали, заяви Денков.

Линията е с номер: 02 90 112 98. Националният имейл адрес е: izbori@mrv.bg, съобщи премиерът.

Моят призив към всички граждани е – отзовете се, изпращайте сигнали. Гарантираме, че веднага ще се отзоваваме и ще направим всичко, което зависи от институциите. Нека заедно този път да успеем да пресечем всички изборни нарушения, каза още Николай Денков.

Related posts

27-годишна е със счупена ръка след катастрофа на АМ „Струма“

Започва изграждане на нов крайградски парк за развлечения и отдих в Разлог

Нерегламентираните превози в страната са се увеличили двойно

Leave a Comment