21.8 C
Благоевград
18.06.2024
Новини от ЮгозападаОбществоПоследни новини

Силен инициативен комитет застава зад Атанас Стоянов за кмет на Сандански

Авторитетни личности от различни сфери на обществения живот, издигат кандидатурата на досегашния кмет Атанас Стоянов за нов кметски мандат.

Володя Стоянов – председател на Инициативния комитет. Един от най-големите работодатели в Сандански. Собственик на „Пирос“ ООД – водеща фирма в текстилната промишленост, а същевременно и активен общественик.

Людмила Кацарова – опитен и уважаван юрист, председател на най-голямата кооперативна организация в Югозападния регион – Районна потребителска кооперация „Пирин“ – Сандански.

Д-р Димитър Станоев – един от най-уважаваните и опитни лекари, посветил дейността си изцяло в грижа за здравето на хората, завеждащ кардиологично отделение в МБАЛ „Югозападна болница“.

Галя Вангелова – успешен и дългогодишен учител, културен деятел и общественик, директор на Детска градина „Първи юни“ и председател на Народно читалище „Отец Паисий-1919“, гр. Сандански.

Емил Терзийски – един от най-успешните, уважавани и доказани ръководители на учебни заведения – учител, общественик и директор на най-голямата земеделска гимназия в страната – Земеделска професионална гимназия „Климент Тимирязев“.

Вяра Дончева – психолог, активен общественик и културен деятел – водещ специалист в Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование, Благоевград.

Георги Кунчев – маркетингов специалист и водещ експерт в туристическия бранш, член на управителния съвет на Сдружение на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите в Сандански, собственик на Туристическа агенция „Kunchev Travel“.

Атанас Стоянов получи безрезервна и категорична подкрепа и от редица политически партии, местни граждански сдружения и организации.

Широката подкрепа към досегашния кмет Атанас Стоянов е в резултат на активната му работа като градоначалник и общественик.

Умението му да води открит и позитивен диалог, близо до хората, показа, че политика може да се прави и с човешко лице – без партийна и политическа конфронтация, а с уважение към всеки.

Related posts

Интензивен е трафикът за товарни автомобили на част от граничните пунктове на България, съобщиха от „Гранична полиция“

Полицаи от няколко управления преследват шофьор беглец от Пазарджик до симитлийското село Градево

Всяка трета бременност у нас завършва с аборт

Leave a Comment