10.5 C
Благоевград
25.02.2024
КриминалноПоследни новини

Хотелиер от Сандански е намушкан с нож, а 15-годишно момче – в седалището

Инцидентът е станал в ранните часове във вторник, когато хотелиерът Е. В. се черпел с приятели в партерно помещение на кооперация. Скарал се с човек от групата и си тръгнал, но отвън бил настигнат и прободен с нож. Около 05:50 часа медици от Спешния център подали сигнал в РУ-Сандански за постъпил мъж за оказване на медицинска помощ с прободна рана в областта на корема. От работещите по случая полицейски служители е установено, че пострадалият е 36-годишен мъж от гр. Сандански, като в периода между 03:00 часа и 04:00 часа пред помещение, ползвано като фен клуб в района на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ в гр. Сандански е възникнал скандал, при който от 40-годишен негов съгражданин са му нанесени прободни рани с остър предмет в областта на корема и под лявата мишница.

Пострадалият е настанен за лечение в МБАЛ-Петрич без опасност за живота. Извършителят на деянието е задържан със заповед за задържане до 24 часа. За случая е уведомена компетентната прокуратура. Образувано е досъдебно производство.

Медиците от Филиала на ЦСМП в курортния град обслужиха и още един случай на намушкване. Около 21:15 часа във вторник те съобщили на полицията, че при тях е постъпило 15-годишно момче с прободна рана в областта на седалището. От работещите по случая полицейски служители е установено, че инцидентът е станал след възникнал спор в района на ул. “Солидарност”. Като съпричастен към извършеното деяние е установен 16-годишен младеж от гр. Сандански. По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.

Related posts

Атанас Стоянов: Изпаднали в безсилие, очевидно са способни на всякакви подли действия

Полицията задържа мъж с кокаин в Кюстендил

Мъж с контузен глезен бе спасен под Бъндеришка поляна

Leave a Comment